'Meer Waarden met Minder Energie' maakt energiebesparing makkelijk

Om energiebesparing makkelijk te maken werken we binnen 'Meer Waarden met Energie' samen met een groep samenwerkende lokale ondernemers. De groep bestaat uit vier aannemers (Van Baaren, Hagoort, De Kamper en riz bouw), twee installateurs (HAM en Velegro), een energie-adviseur (Readi Advies & Dienstverlening), een architect (WAS architecten) en een zonnepanelenbedrijf (Zonnelink).

De meer-waarden-adviseur komt bij u langs.

Aanspreekpunt voor bewoners is de energieadviseur. Hij komt bij u langs en stelt het energieadvies op. Op basis van dit advies  leveren de uitvoerende partijen ook offertes om de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Daarbij komen maatregelen 'aan de schil' van de woning aan bod (gevel, glas, vloer, dak), maar ook aan de installaties (cv, warmtepomp, etc.). Ook het aanbod voor zonnepanelen gaat mee in het advies.

De ondernemers gaan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Met de gekozen aanpak willen zij het u als bewoner zo makkelijk mogelijk maken.

Meer informatie of een advies aanvragen?

Wij adviseren u een advies te laten opstellen. Op basis van dit advies kunt u een goede afweging maken welke maatregelen u – eventueel in welke volgorde - wilt (laten) nemen. Wat deze kosten en wat deze u opleveren. Voor het aanvragen van een advies klikt u op 'Ik bespaar mee!'

Hebt u specifiek interesse in zonnepanelen? Neem dan contact op met Zonnelink, het zonnepanelenbedrijf achter 'Meer Waarden met Minder Energie'. Meer informatie vindt u via deze link.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de NMU Nieuwsbrief Meer Waarden!

aanmelden

Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse zaken en koninklijksrelaties en de Nationale postcodeloterij