De KvK

Peter Ewalts - Kamer van Koophandel NederlandPeter Ewalts, accountmanager Kamer van Koophandel Midden-Nederland: 'De tijden van massale nieuwbouwprojecten zijn voorbij. Het accent in de bouw verschuift naar investeren in de bestaande bebouwing. Dat geldt voor bewoners, bedrijven, kantoorgebruikers en winkels. En dat maakt het project ‘Meer Waarden met Minder Energie' interessant voor ondernemers in de bouw.
De Kamer van Koophandel is hiervoor een partnerschap aangegaan met de Natuur- en Milieufederatie Utrecht. Op deze manier willen we in eerste instantie ondernemers helpen om extra omzet te maken, maar het mooie van het project is dat het ‘winst’ oplevert voor alle partijen. Een comfortabeler woning met minder energielasten voor de bewoners, milieuwinst voor de samenleving én extra omzet voor ondernemers.
Daarnaast biedt het project ondernemers de mogelijkheid om een gezamenlijk aanbod neer te leggen voor woningbezitters: van een energieadvies, dubbelglas, gevel- en dakisolatie tot zonneboilers en -panelen. Logo Kamer van KoophandelOok makelaars en financiers – o.a. banken – spelen daarbij een rol.
De KvK daagt ondernemers uit om nú in te spelen op de kansen die energiebesparing biedt. Wij prikkelen ondernemers om samen te werken met andere bedrijven in de sector. Met als resultaat minder belasting voor het milieu en een duurzamere economie!'

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de NMU Nieuwsbrief Meer Waarden!

aanmelden

Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse zaken en koninklijksrelaties en de Nationale postcodeloterij