Van Baaren Aannemers

Familiebedrijf

Van Baaren Aannemers is een zelfstandig regionaal familiebedrijf met 30 medewerkers. Naar het aantal en de grootte van onze projecten worden wij door vaste zzp-ers ondersteund.

Missie en visie

Van Baaren Aannemers is als familiebedrijf een kwalitatieve en betrouwbare partner die zich als regionale woning-, utiliteits-, en civiele bouwer onderscheidt in de benadering van en omgang met klanten. Van Baaren Aannemers doet dit vanuit 6 kernwaarden met onderliggende principes: Betrouwbaar, Ondernemend, Professionaliteit, No-nonsense, Ontwikkeling, Trots.

Duurzaam bouwen

Van Baaren Aannemers wil duurzaam bouwen; dit betekent dat gebouwen zowel gebouwd als gebruikt worden met zo min mogelijk schade aan mens en milieu. Toepassing van minder, herbruikbare en duurzame bouwmaterialen spelen hierin een belangrijke rol. Duurzaam bouwen betekent ook het flexibel maken van de functionaliteit van gebouwen, waardoor ze een blijvende gebruikswaarde hebben.
Vanuit het oogpunt duurzaam bouwen sluit het project “Meerwaarden met minder energie” naadloos aan op de strategie van ons bedrijf.
Wij proberen mensen te 'ontzorgen' en meer comfort te bieden van hun bestaande woning door energiebesparende maatregelen aan te bieden tegen marktconforme prijzen.

Van Baaren Aannemers en Lean Bouwen

Lean Bouwen is geen document, software of handboek. Lean is een andere manier van denken. Lean staat voor het optimaliseren van de waarde voor de klant en het minimaliseren van verspillingen. Door het continue kritisch bekijken van alle dagelijkse werkzaamheden, vanuit het oogpunt van de klant, worden doorlooptijden korter, gaat de kwaliteit omhoog, is er een betere samenwerking, worden verspillingen tegen gegaan en wordt er meer-waarde gecreëerd. Dit betekent dat we samen met opdrachtgevers en leveranciers werken aan een efficiënt en plezierig bouwproces.

Van Baaren Aannemers is VCA** gecertificeerd.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Onderscheid tussen ervaring en routine

Wij verbinden onze naam graag aan projecten die qua omvang, karakter of bestemming van elkaar verschillen. Liever dan varen op routine, bouwen wij op ervaring. Dat werkt goed. Want zo geven wij onze vakmensen de uitdaging die nodig is om hun professionaliteit te voeden. Zo blijven wij scherp en alert, klaar om u op ieder moment van de bouw terzijde te staan met praktische daadkracht of een goed gefundeerd advies.

Voor meer informatie: www.vanbaaren-aannemers.nl

Ons motto: 'bouwen moet een feest zijn'

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de NMU Nieuwsbrief Meer Waarden!

aanmelden

Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse zaken en koninklijksrelaties en de Nationale postcodeloterij