Velegro BV

Velegro BV is een installatiebedrijf uit Oudewater gespecialiseerd in elektro- en ventilatie techniek. Waarbij zij op een deskundige, verantwoorde en duurzame manier installaties adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Dit doet Velegro o.a. voor seriematige woningbouw projecten, exclusieve villa`s renovatie projecten, fabriekshallen, kantoren, zorgcentra, scholen en bij particulieren thuis.

Velegro staat bekend als een degelijke, betrouwbare, eerlijke partner. Zij werken al jaren met een grote schare vaste opdrachtgevers die zijn ontzorgen door te handelen met kennis, rust, duidelijkheid en vakmanschap. Met een omvang van ca. 30 vaste medewerkers zijn zij in staat gedegen en goed complexere projecten te coördineren alsmede de verbouwingen om de hoek aan te pakken. Betrokkenheid en prettige communicatie op basis van korten lijnen zijn daarin een speerpunt.

Op het gebied van duurzaamheid loopt Velegro al geruime tijd voorop in de installatie branche.  Omdat wij nauw betrokken zijn geweest bij het opzetten van de kwaliteitsnorm omtrent woningbouwventilatie (BRL 6000-10) en door de steeds hoger gestelde eisen aan duurzame oplossingen alsmede de vele elektrotechnische mogelijkheden is Velegro ruim ervaren in het realiseren van duurzame installaties.
De Meer Waarden met Minder Energie campagne sluit dan ook naadloos aan op de filosofie om bij te kunnen dragen aan het verduurzamen van het groene hart van Nederland!

Voor meer informatie: www.velegro.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de NMU Nieuwsbrief Meer Waarden!

aanmelden

Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse zaken en koninklijksrelaties en de Nationale postcodeloterij